Selidbe Niš (u zemlji i inostranstvu)

Srbija, Nišavski okrug
Objavljeno pre 1 godine
ID #579
999.00 RSD
Selidbe Niš (u zemlji i inostranstvu)
Srbija, Nišavski okrug,
Objavljeno pre 1 godine

Opis (deskripcija)

Od 2019. godine od kada smo osnovali firmu Universal Transportation pružamo usluge selidbi u inostranstvu, čitavoj Srbiji, pa i Nišu, gradu u kom smo i započeli ovaj posao. Godine rada i iskustva pomogle su nam da naučimo kako da na najefikasniji način pomognemo svojim klijentima prilikom selidbe i rešimo ih briga koje ona nosi sa sobom.

U zavisnosti od toga o kakvoj selidbi je reč, selidbe u Srbiji vršimo kamionom ili kombijem. Kombi prevoz u ovom slučaju mnogo češće praktikujemo s obzirom da je manjim vozilom lakše manipulisati: dozvoljeno je kretati se u bilo kom delu gradu u bilo koje doba dana i noći, lakše se pronalazi mesto za parkiranje, pa je samim tim i lakše što bliže prići objektu u koji je potrebno uneti dovezene stvari.

Ako želite, sve obaveze koje se tiču selidbe možemo preuzeti na sebe. Doći ćemo na dogovorenu adresu, izvršiti besplatnu procenu selidbe, a potom prionuti na posao. Umesto vas možemo spakovati stvari koje želite da preselite, bilo da se radi o gabaritnom nameštaju, bilo da je reč o delikatnim predmetima pravljenih od osetljivih materijala, a potom ih bezbedno transportovati do željene lokacije.

U slučaju da vaš nameštaj ne može u jednom komadu da se iznese iz stana/zgrade/kuće/lokala, izvršićemo demontažu, a potom ga pri dolasku na vašu novu adresu ponovo montirati tako da izgleda baš kao i pre nego što smo ga rasklopili.

 

Kontaktirajte prodavca

  Seller's picture
  Kompanija
  Datum registracije 9. Apr 2023
  Morate se ulogovati ili registrovati novi nalog da biste kontaktirali oglašivača.

  Komentari

  Imate pitanje? Treba Vam više informacija? Dodajte novi komentar... Ulogujte se
  Postavite pitanja vezana za ovaj oglas.
  Komentari se proveravaju pre objavljivanja.
  999.00 RSD

  Informacije o prodavcu

  Seller's picture
  Kompanija
  Datum registracije 09/04/2023

  Lokacija oglasa

  Srbija, Nišavski okrug
  Nikodija Stijanovica Tatka Bb